Гергана Микова бе домакин на двудневна работна среща на областните управители

Гергана Микова бе до

 

В продължение на два дни областният управител на Стара Загора Гергана Микова бе домакин на регулярна работна среща на областните управители от цялата страна. 

На 22 ноември заедно с началника на кабинета на министър-председателя Румяна Бъчварова областните управители обсъдиха изпълнението на Комуникационната стратегия на България за ЕС и постигнатите резултати от проведените по места инициативи за популяризиране на европейското културно многообразие и за отбелязване на приноса на България в спасяването на евреите от Холокоста. На срещата бяха поставени и текущи въпроси, свързани с работата на администрациите.

На 23 ноември в работния форум се включи и министърът на МВР Младен Маринов. Основната тема на неговото изказване бе „Обществен ред и сигурност“. Министър Маринов очерта главните приоритети на ръководството на МВР и обяви статистика за състоянието на средата за сигурност у нас. Като положителен аспект в дейността на министерството беше посочена изградената добра комуникация и партньорство между органите на реда, областните администрации и представителите на местната власт.

Създадена: 23.11.2018 г.
Последна редакция: 23.11.2018 г.