Гергана Микова връчи на директора на "Мини Марица-изток" Почетен знак на областния управител

Гергана Микова връчи

Областният управител Гергана Микова присъства на 29 септември вечерта на празника на „Мини Марица-изток” ЕАД, посветен на 65-ата годишнина от създаването на най-голямото въгледобивно предприятие у нас.

Гости на тържеството бяха министърът на енергетиката Теменужка Петкова и зам.-министрите Жечо Станков и Красимир Първанов, представители на Националната енергийна камара, на Българския енергиен холдинг, на синдикатите, бивши директори на дружеството, партньори и други гости.

Г-жа Микова се обърна с поздрав към присъстващите. Тя благодари на ръководството на дружеството и на служителите за техния всеотдаен труд и им пожела професионални успехи, удовлетворение, признание и уважение към отговорната им работа. Областният управител изказа специална благодарност към инж. Андонов за помощта, която „Мини Марица-изток” оказва на държавните институции в кризисни ситуации. „Вашето съдействие с техника и жива сила при овладяването на тежки ситуации, причинени от природни бедствия и аварии, е от изключителна важност за нас. Вие и Вашите служители  откликвате винаги на нашите призиви за помощ. С това показвате, че сте не само отлични професионалисти в своята работа, но и хора с висока отговорност към обществото”, заяви г-жа Микова. По случай 65-ата годишнина тя връчи на изпълнителния директор Почетния знак на областния управител.

30.09.2017 г.

 

 

Създадена: 30.09.2017 г.