Националния конкурс за коледна картичка, под наслов „Весела Коледа за всички"

Националния конкурс

Националния конкурс за коледна картичка, под наслов „Весела Коледа за всички"

 

Художествена галерия „Димитър Добрович" - Сливен, фирма „Сименс", Сливенска Митрополия и вестник „Сливенско дело", под почетния патронаж на Негово Високопреосвещенство Сливенски Митрополит Иоаникий, имат удоволствието да отправят покана към всички деца да участват в Десетото издание на Националния конкурс за коледна картичка, под наслов „Весела Коледа за всички".

 

По традиция, всички картички участващи в конкурса ще бъдат предоставени в навечерието на Бъдни вечер и Рождество Христово на социалния патронаж в градовете — Сливен, Котел, Нова Загора, Твърдица и в домовете за стари хора от Сливен и Нова Загора.

 

През 2014 година участниците в конкурса, ще бъдат селекционирани в четири възрастови групи:

» деца до 7 годишна възраст;

» ученици от 1 до 4 клас;

» ученици 5-6 клас

» ученици 7-8 клас;

» ученици от 9-12 клас.

 

Във всяка от тях ще бъдат раздадени отличия - награди и грамоти за: първо, второ и трето място и поощрителни награди.

 

До участие в конкурса ще бъдат допуснати всички желаещи, които предоставят или изпратят творбите си най-късно до 12 декември 2014 г., на адрес:

Гр. Сливен, 8800,, зала „Сирак Скитник", бул. „Цар Симеон" № 2;

Гр. Сливен, 8800„ зала „Добрович", бул. „Цар Освободител" № 13 Тел.: 044/622083; 1892 218 198

 

Задължително условие за участие в конкурса е четливото изписване (На отделен лист, приложен вътре в картичката) трите имена, възраст ,училище,град, Държава и телефон за връзка. При желание от страна на участника може да бъде добавена и друга допълнителна информация.

В регламента на конкурса няма ограничения в техниката използвана при изработването на картичките и броя на изработените картички.

Списъкът на наградените ще бъде публикуван в сайта на Художествена галерия „Димитър Добрович" - Сливен : www.art-gallery.sliven.net НА 14 ДЕКЕМВРИ 2014 Г.

 

Церемонията по награждаването на отличените творби ще се проведе в гр. Сливен, зала „Сирак Скитник", бул. „Цар Симеон" № 2,1 етаж, на 17 декември 2014 г., от 11.00 ч., в присъствието на официални представители на организаторите на Конкурса: Художествена галерия „Димитър Добрович" - Сливен, Сливенска Митрополия, фирма „Сименс" и вестник „Сливенско дело“.

Създадена: 19.11.2014 г.
Последна редакция: 19.11.2014 г.