Областният управител Гергана Микова бе гост на празника на ЦСПП-Кзанлък

$model->title_bg

Областният управител Гергана Микова бе гост на празника на Центъра за спецализирана полицейска подготовка в Казанлък по случай 50-годишнината от неговото създаване. На тържественото честване на юбилея присъстваха и кметът на Казанлък Галина Стоянова, ректорът на Академията на МВР старши комисар проф. дн Любомир Тимчев, директорът на ОД МВР Стара Загора старши комисар Стоян Стоянов, директорът на ТД "Национална сигурност" Георги Георгиев, командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада ген. Деян Дешков, стотици казанлъчани. 

Г-жа Микова връчи на директора на ЦСПП комисар Атанас Илков Почетния знак на областния управител. Тя пожела на комисар Илков, преподавателите и курсантите все така отговорно и със сърце да изпълняват своя професионален дълг и да защитават свободата и сигурността на българските граждани. 

С поздрав към ръководителите на ЦСПП и курсантите се обърнаха старши комисар проф. Тимчев и кметът Галина Стоянова. 

Водосвет за здраве и благоденствие отслужиха Свещеноиконом Консантин Киров в съслужие със свещеници от Старозагорската епархия.  

Празникът продължи с богата концертна програма, в която участваха духовият оркестър на Академията на МВР, фолклорен ансамбъл "Арсенал" и др. 

 

Създадена: 2020-10-08 07:01:03
Променена: 2020-10-21 13:18:59