Областният управител Гергана Микова и зам. областният управител Петя Чакърова присъстваха на откриването на аптека, стационар и клинична лаборатория в КОЦ-Стара Загора

Областният управител

Областният управител Гергана Микова и зам. областният управител Петя Чакърова присъстваха днес на откриването на пребазираните болнична аптека, клинична лаборатория и дневен стационар от отделението по Медицинска онкология на „КОЦ-Стара Загора“ ЕООД.

С решение на старозагорския Общински съвет част от втория етаж на сградата на общинската Специализирана болница за активно лечение на  пневмофтизиатрични заболявания беше предоставена на Комплексния онкологичен център. Ремонтните дейности по пребазирането са на обща стойност 260 000 лв.

Негово Високопресвощенство митрополит Киприан и свещеници от Старозагорската епархия отслужиха водосвет. Зам.-кметът Иванка Сотирова поздрави управителя на КОЦ д-р Петьо Чилингиров и медиците от центъра с новата им придобивка и им пожела успешна работа в името на здравето и живота на техните пациенти.

На тържеството присъстваха и зам.-кметовете Красимира Чахова и Янчо Калоянов, председателят на Общинския съвет Таньо Брайков, секретарят на Общината Делян Иванов и други гости.

19.01.2018 г.  

Създадена: 19.01.2018 г.