Областният управител Гергана Микова присъства на учредяването на структура на КРИБ в Стара Загора

Областният управител

Областният управител Гергана Микова присъства на 23 октомври на учредяването на регионална структура на КРИБ в Стара Загора. На събитието присъства проф. Николай Вълканов, зам.-председател на УС на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Старозагорските индустриалци избраха за свой първи председател Стефан Шоселов. За членове на Управителния съвет бяха избрани фирмите „Арсенал“ АД, „Загорка“ АД, Мария Жекова от „Ате Пласт“ ООД (зам.-председател), Иван Колев от „Металик“ АД и Нягол Христов от „Ел контрол“ ООД. Сред учредителите на КРИБ в Стара Загора са водещи фирми, сред които „Медина Мед“, „Анимекс“, „КЕН“, „Зара Газ“, „Лесо Инвест“, „Катсамону България“, „Загария“, „Булагро“, „Градус“, „ВиК“ ЕООД-Ст. Загора, „Карго Партнер“.

Г-жа Микова се обърна с поздрав към участниците в учредителното събрание. „Вие сте тези, които създават работни места в региона. Благодарение на вас много млади хора намират препитание в родния си край, а други се връщат след като са завършили образованието си, за да работят и живеят тук. Това е важно за бъдещето на нашия регион и за икономическото му развитие”, каза областният управител и пожела успех на новата работодателска структура.

Създадена: 24.10.2017 г.
Последна редакция: 24.10.2017 г.