Областният управител инж. Георги Ранов и директорът на дирекция АКРРДС Кремена Бухчева присъстваха на връчването на дипломите на студенти от Стопанския факултет на Тракийския университет

Областният управител

Областният управител инж. Георги Ранов и директорът на дирекция АКРРДС в Областна администрация Кремена Бухчева присъстваха днес на тържественото връчване на дипломите на завършващите студенти със степени „бакалавър” и „магистър” от Стопанския факултет на Тракийския университет. Събитието се състоя в Операта в Стара Загора и на него присъстваха преподаватели от университета, представители на различни институции, на неправителствени организации, роднини и близки на абсолвентите.

Инж. Ранов отправи приветствие към академичната общност и студентите. Той пожела на младите хора да не забравят своя университет и да не пестят сили за развитието си като добри професионалисти. „Бъдете силни и винаги с поглед към върховете! Не спирайте да мечтаете и сбъдвайте поставените цели. Ние ще следим с трепет Вашите успехи. И не забравяйте, че бъдещето на България е във Вашите ръце, пожела областният управител.

Г-жа Бухчева връчи дипломата и малък подарък на Велина Манева, една от студентките, завършили с отличен успех Стопанския факултет.

Тази година завърши осмият випуск студенти на факултета. Дипломи получиха 170 абсолвенти, от тях 140 бакалаври и 30 с магистърска степен.

6.12.2016 г.

 

Създадена: 06.12.2016 г.
Последна редакция: 06.12.2016 г.