Областният управител инж. Ранов се срещна с новия регионален мениджър на EVN

Областният управител

Областният управител на Стара Загора инж. Георги Ранов се срещна днес с новия регионален мениджър на EVN за България Робърт Дик. В началото на разговора г-н Дик запозна домакина си с новостите, които предстои да бъдат внедрени в електроразпределителното дружество през 2015 г. в региона, който то обслужва. От думите му стана ясно, че до края на годината на територията на Стара Загора ще приключи проектът за подмяна на старите електромери с такива за дистанционно отчитане на консумираната електроенергия. Ще продължи подземното кабелизиране на мрежата, което ще позволи по-високо качество на услугите, предлагани от EVN.

От своя страна инж. Ранов постави пред Робърт Дик въпрос за отношенията между ръководствата на общините и EVN. В тази връзка инж. Ранов пое ангажимент да организира среща на мениджърския състав на EVN с всички кметове от областта, които работят по различни проекти, за да може да бъде осъществена по-добра координация между дружеството и общинските власти.

Инж. Ранов се ангажира също да инициира среща между ръководството на УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович” и представители на EVN, за да бъдат обсъдени план и схема за погасяване на натрупаните големи задължения на болницата към доставчика на електроенергия.

 

Създадена: 05.02.2015 г.
Последна редакция: 05.02.2015 г.