Областният управител проф. Веска Шошева приъства на празника по случай 10-годишнината на Административен съд - Стара Загора

Областният управител

Областният управител проф. Веска Шошева присъства днес на тържеството по случай 10-годишнината от започването на дейността на Административния съд - Стара Загора. Гости на празника бяха първият председател на Административния съд и настоящ съдия от ВАС Пламен Петрунов, магистрати от София, Стара Загора и други градове на страната, представители на различни институции.

Проф. Шошева поздрави председателя на Съда Бойка Табакова и нейните колеги с юбилея. „Вашата изключително отговорна работа е в основата на демокрацията на всяка правова държава. Във Ваше лице ние виждаме и очакваме справедливост, когато обстоятелствата ни принудят да я търсим. И вярваме в справедливостта на правораздавателните органи. Пожелавам Ви здраве, мъдрост и удовлетворение от професията. Радвайте се на своите успехи, укрепвайте доверието на хората в устоите на българската държавност”, обърна се тя към колегията на Административния съд.

1.03.2017 г.

 

Създадена: 01.03.2017 г.
Последна редакция: 01.03.2017 г.