Областният управител взе участие в работна среща на общинското ръководство с депутати

Областният управител

Областният управител Димитринка Петрунова взе участие в работна среща, инициирана от кмета на Стара Загора Живко Тодоров, с част от народните представители от 27-и старозагорски избирателен район. На поканата на Тодоров се отзоваха Пламен Йорданов, д-р Кирил Добрев, Димитър Желев, Нено Влайков, Георги Гьоков, Димитър Танев и Кънчо Филипов. Присъстваха и председателят на Общински съвет Стара Загора Емил Христов, заместник-кметовете Йордан Николов, Иванка Сотирова и Янчо Калоянов, общински съветници, представители на местните структури на политически формации, медии и др.
На заседанието стана ясно, че преструктурирането на МБАЛ "Киркович" Университетска, изграждането на тунела под Шипка, реализирането на проект за карго-терминал на Летище Стара Загора, разширяванто на пътната връзка на Стара Загора с магистрала "Тракия", строежът на многофункционална спортна зала, връщането на ТД НАП в Стара Загора, възстановяването на програмите за трудова заетост са част от основните приоритети, за които местната власт ще разчита на съдействие от страна на старозагорската група депутати в 43-ото Народно събрание.
Всички присъстващи се обединиха около становището, че срещи в подобен формат биха били много полезни за развитието на региона и се ангажираха с регулярното им провеждане.

Създадена: 10.11.2014 г.
Последна редакция: 10.11.2014 г.