Зам. областните управители присъстваха на откриването на БАТА АГРО 2018

Зам. областните упра

Зам. областните управители Петя Чакърова и Димитър Драчев присъстваха днес на откриването на традиционното селскостопанско изложение БАТА АГРО на летището в Стара Загора. То се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника и е най-мащабното по рода си у нас. Гости на откриването на събитието бяха зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов, депутатът Радостин Танев, зам.-министърът на МЗХГ Атанас Добрев, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, зам.-кметовете Йордан Николов, Красимира Чахова и Янчо Калоянов, председателят на Общинският съвет Таньо Брайков, много граждани.

С приветствие към участниците в БАТА АГРО се обърнаха Даниел Минев, председател на Асоциацията на търговците на агротехника, зам.-министър Добрев и Живко Тодоров.

Изложението БАТА АГРО е най-престижният форум за земеделска техника. В него своите продукти представят водещите световни компании в бранша. Тази година в изложението участват над 210 фирми, с 8 процента повече отколкото на миналогодишното издание. Те са разположили своите изделия на площ от 36 500 кв.м.

Една от атракциите на БАТА АГРО 2018 е най-голямата в света самоходна пръскачка с вместимост от 9000 л.

Създадена: 15.05.2018 г.